Jacob Jan Boerma

SMAECK en Jacob Jan Boerma

Een smaakmakende samenwerking

Een chef-kok met een onuitputtelijke passie voor kwaliteit en smaak.
Runde jarenlang Restaurant De Leest in Vaassen en wist daarmee drie Michelinsterren te bemachtigen. Inmiddels heeft hij de deuren van De Leest gesloten. Maar de passie is gebleven en hij heeft een bredere missie voor ogen: Nederland culinair op de kaart zetten.

 

Gedeelde passie

Een missie waarbij hij het grote publiek wil interesseren voor smaak. Voor wat de kwaliteit van ingrediënten daar voor invloed op heeft. Meerdere kookboeken heeft hij uitgebracht. Hij inspireert hiermee thuiskoks om verrassende en smakelijke gerechten te serveren. In 2015 kreeg Jacob Jan een rondleiding door ons bedrijf. Hij was onder de indruk van onze ambachtelijkheid en onze focus op kwaliteit.

Smaakvolle samenwerking

Onze gedeelde passie die heeft geleid tot een intensieve samenwerking. Een bijzondere samenwerking die voor beide partijen smaakvolle kansen biedt. Jacob Jan krijgt de mogelijkheid om producten te ontwikkelen voor een breed publiek. Voor de ontwikkeling van de versproducten van SMAECK betekent het een unieke mogelijkheid om kennis en ervaring te delen. Onze productontwikkelaars Ruud (van oorsprong slager) en Edwin (van oorsprong kok) hebben samen met Jacob Jan de smaakmakende vegetarische lijn versproducten ontwikkeld.