Ons verhaal

De smaak…
Dat is waar het om draait.

Smaak. Dat is waar het voor ons allemaal om draait. Daarom steken wij al onze energie, passie en kennis in het ontwikkelen van onze vegetarische versproducten. In 2015 kwam sterrenchef Jacob Jan Boerma op ons pad. Door onze gedeelde liefde voor kwaliteit en smaak ontstond een bijzondere samenwerking. En zo ontstond SMAECK. Onze spreadables zijn ontwikkeld met Valess melkvezels, bereid met alleen de allerbeste ingrediënten en rijk aan ijzer. Smaakvol broodbeleg en een echte smaakmaker op een toastje, in een amuse en tijdens “tapas”-momenten. Met SMAECK kies je bewust voor púúr genieten. Want SMAECK is waar het om draait.

Jacob Jan Boerma

is een bijzondere chef. Hij gaat alleen voor het hoogst haalbare bij de bereiding van zijn gerechten en heeft een enorme passie voor smaak en kwaliteit. Hij wil mensen laten genieten. Jarenlang deed hij dat als chef van zijn driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen. Sinds 2015 werkt hij samen met SMAECK.