Sushirol van vegetarische Crème Américain met komkommer en nori

2 personen

Benodigheden

  • 1 bakje SMAECK vegetarische Crème Américain Naturel
  • 1 geschilde en in dunne plakjes gesneden komkommer
  • 4 nori-vellen
  • fleur de sel
  • zeewierpoeder (of strooisel)
  • gemalen zwarte peper
  • 1 limoen

Tip: Serveer als snackhapje op een toastje, of als vegetarisch voorgerecht met bijvoorbeeld een frisse koude rijstsalade.

Recept: Jacob Jan Boerma

Bereidingswijze

Leg de nori-vellen uit en smeer daarop een dun laagje van de vegetarische Crème Américain. Leg de dungesneden plakken komkommer hierop en kruid deze licht met gemalen zwarte peper, fleur de sel en wat geraspte limoenschil.

Rol daarna het geheel op, zet heel even koud en snijd daarna in mooie gelijke stukjes.Strooi hier wat zeewierpoeder overheen om de borden mooi af te maken.