Tuna Melt Broodje

2 personen

Benodigheden

2 afbak panini broodjes of pistoletjes
1 bakje SMAECK Crème Américain Naturel
stuk jong belegen (boeren-) kaas
50gr tonijn op olie (uit blik)
1 tl fijngehakte rode peper
zwarte peper
rucola

Recept: Francesca Kookt

Bereidingswijze

Bereiding: 10 minuten
Oven: 6 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden (onder- en bovenwarmte) en bekleed een bakblik met bakpapier.
  2. Snijd de panini broodjes open. Besmeer de onderste helften met een laagje van de Crème Américain Naturel. Schaaf plakjes van de jong belegen kaas en leg die over de spread heen. Verdeel hier weer wat tonijn over en eindig met een tweede laag kaasplakjes.
  3. Leg de broodjes (inclusief de kapjes) op het bakblik en bak circa 6 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.
  4. Haal daarna uit de oven en garneer de tuna melt broodjes met extra toefjes van de Crème Américain Naturel, een plukje rucola, wat fijngehakte rode peper en een snufje zwarte peper.
  5. Gelijk aanvallen daarna, want warm is je tuna melt broodje het allerlekkerst.