Tosti met Crème Américain Mediterraan en Spinazie

4 personen

Benodigheden

1 bakje SMAECK Crème Américain Mediterraan
8 sneetjes brood naar keuze
Roomboter
Olijfolie
Pot geroosterde gele paprika’s
250 gram verse spinazie
120 gram Manchego-kaas
Schone hydrofiel- of theedoek

Paprika-Mayonaise
1 geroosterde gele paprika
10 gram honing
peper & zout

Bereidingswijze

Begin met het wokken van de verse spinazie met een beetje olijfolie. Zodra de spinazie is geslonken, leg je deze in een theedoek om af te koelen (leg er iets onder want het vocht begint er meteen uit te lopen). Rasp de manchego en zet even apart.  Hierna besmeer je de boterhammen aan de buitenkanten met een dun laagje roomboter en leg je deze alvast klaar. Snijd de geroosterde gele paprika’s naar wens in dunne repen. Als de spinazie is afgekoeld, knijp je deze in de theedoek helemaal uit. Zodra het meeste vocht eruit is, snij je de spinazie fijn. Doe de spinazie in een bakje en roer de manchego er doorheen. Je gaat nu laagjes maken. Je begint met de Crème Américain Mediterraan op 4 boterhammen. Het bakje mag helemaal op. Dan de geroosterde gele paprika met daarop het spinazie-kaasmengsel. Leg er vervolgens nog een boterham erop en bak de tosti’s in de pan of een tosti-ijzer. Voor de paprika-mayonaise mix je met een staafmixer alle ingrediënten goed samen. Eet smaeckelijk!