Vegetarische burrito Crème Américain Naturel

Benodigheden

  • 1 bakje Smaeck Crème Américain Naturel
  • 100 gr rijst
  • 1 avocado
  • 150 gr kidneybonen
  • 150 gr mais
  • 2 tomaten
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 6 wraps

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak.
Snipper de ui en snijd de avocado, tomaten en paprika in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui met de paprika en 2 uitgeperste tenen knoflook.

Na ongeveer 5 minuten voeg je de mais en kidneybonen toe en zet je na 1-2 minuten het vuur uit. Meng in de pan of in een kom de gebakken ui, knoflook, paprika, rijst, tomaten, maïs, kidneybonen en avocado.

Smeer een wrap in met een laagje Smaeck Crème Américain Naturel. Verdeel een paar lepels van de vulling hier overheen. Rol de wrap op en maak op dezelfde manier de andere wraps.